Näytetään tulokset 1–16 / 17

 • Lyder nauta kissanruoka

  Lyder Nauta – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)

  56,90

  Suomalainen märkäruoka kaikille aikuisille kissoille. Kaikki Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Ne sisältävät 73 % lihaa ja niissä on höysteenä hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty kissan nivelten hyvinvointia edistävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

  Myyntierä: 12 x 200 g.

 • Luomuherkku koiralle

  Lyder – Luomubroilerin jalat (200 g)

  4,95

  Luomuherkku koiralle, joka valmistetaan suomalaisesta luomubroilerista. Kotimainen koiran luomuherkku valmistetaan kuivaamalla suomalaisen luomukanan jaloista. Jalat ovat vastustamattoman herkullista ja niissä on koiralle mukavasti pureskeltavaa ja ajanvietettä kaikille koirille. Koska Lyder herkut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä pysyy hyvin ravinteet tallessa.

  Luomubroileri raaka-aineena sopii usein myös allergioista kärsiville koirille.

  Myyntikoko: 200 g pussi.

 • Lyder possu kissanruoka

  Lyder Possu – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)

  39,90

  Kotimainen märkäruoka kissoille, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Ruoka sisältää 73 % lihaa ja siinä on höysteenä hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokaan on lisätty kissan nivelten hyvinvointia edistävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

  Myyntierä: 12 x 200 g.

 • Puruherkku koiralle

  Lyder – Kalkkunan kaulat (2 kpl)

  4,95

  Puruherkku koiralle, joka valmistetaan kotimaisten kalkkunoiden kauloista. Koska kaikki Lyder puruherkut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä pysyy hyvin arvokkaat ravinteet tallessa. Kalkkunoiden kauloissa on sopivasti purtavaa ja ajanvietettä kaikille koirille.

  Kalkkuna raaka-aineena sopii usein myös allergioista kärsiville koirille.

  Myyntikoko: 2 kpl pussi.

 • Lyder Kana kissanruoka

  Lyder Kana – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)

  39,90

  Kotimainen märkäruoka kaikille aikuisille kissoille. Kaikki Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder-kissanruoat sisältävät 73% lihaa ja niissä on höysteenä hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty kissan rustojen ja nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

  Myyntierä: 12 x 200 g.

 • Lyder poron lihaisa kylki

  Lyder – Poron lihaisa kylki (200 g)

  4,95

  Suomalainen puruluu, joka valmistetaan Suomessa, Suomen puhtaassa luonnossa kasvaneesta ja eläneestä porosta. Kuivatussa poron kylkiluut ovat lihaisia herkkuja, joten niissä on myös runstaasti ravintoa ja maistuvat kaikille koirille. Koska kaikki Lyder puruluut ja herkut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä pysyy arvokkaat ravinteet hyvin tallessa.

  Poro raaka-aineena sopii usein myös allergioista kärsiville koirille.

  Myyntikoko: 200 g pussi.

 • Lyder nauta koiranruoka

  Lyder Nauta – Täysravinto aikuiselle koiralle (12 x 300 g)

  62,90

  Suomalainen koiran märkäruoka, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Ruoka sisältää  runsaasti lihaa ja siinä on höysteenä kasviksia, hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokaan on lisätty koiran nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä koiran luustolle tärkeää kalsiumia.

  Myyntierä: 12 x 300 g.

 • Lyder possu koiranruoka

  Lyder Possu – Täysravinto aikuiselle koiralle (12 x 300 g)

  43,90

  Kotimainen koiran märkäruoka, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Ruoka sisältää runsaasti lihaa ja siinä on höysteenä kasviksia, hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokaan on lisätty koiran nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä koiran luustolle tärkeää kalsiumia.

  Myyntierä: 12 x 300 g.

 • Lyder Kana koiranruoka

  Lyder Kana – Täysravinto aikuiselle koiralle (12 x 300 g)

  42,90

  Kotimainen märkäruoka koiralle, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Ruoka sisältää runsaasti lihaa sekä höysteenä kasviksia, hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty koiran nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä koiran luustolle tärkeää kalsiumia.

  Myyntierä: 12 x 300 g.

 • Lyder kalkkuna koiranruoka

  Lyder Kalkkuna – Täysravinto aikuiselle koiralle (12 x 300 g)

  44,90

  Kotimainen koiranruoka kaikille aikuisille koirille. Ruoka sisältää runsaasti kotimaista kalkkunanlihaa ja siinä on höysteenä suomalaisia kasviksia, hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokaan on lisätty koiran nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä koiran luustolle tärkeää kalsiumia.

  Myyntierä: 12 x 300 g.

 • Lyder kalkkuna kissanruoka

  Lyder Kalkkuna – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)

  40,90

  Kotimainen kissanruoka kaikille aikuisille kissoille. Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Ne sisältävät 73% lihaa ja niissä on höysteenä hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty kissan nivelten hyvinvointia edistävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

  Myyntierä: 12 x 200 g.

 • Herkut koiralle

  Lyder – Poron keuhkot (100 g)

  4,95

  Koiran herkut, joka valmistetaan Suomessa, Suomen puhtaassa luonnossa kasvaneen ja eläneen poron keuhkoista. Kuivatut poron keuhkot on helposti jaettavissa pienempiin palasiin, joten siitä saa herkkupaloja myös aivan pienimmällekin koiralle tai vaikkapa kissalle. Koska kaikki Lyder puruluut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä pysyy arvokkaat ravinteet hyvin tallessa.

  Poro raaka-aineena sopii usein myös allergioista kärsiville koirille.

  Myyntikoko: 200 g pussi.

 • Suomalaiset puruluut koiralle

  Lyder – Poron kylkiluut (200 g)

  4,95

  Suomalaiset puruluut koiralle, jotka on valmistetaan Suomessa, Suomen puhtaassa luonnossa kasvaneen ja eläneen poron kylkiluista. Koska kaikki Lyder puruluut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä pysyy hyvin kaikki arvokkaat ravinteet. Pienen kokonsa vuoksi poron kylkiluut sopivat hyvin myös pienelle koiralle pureskeltavaksi.

  Poro raaka-aineena sopii usein myös allergioista kärsiville koirille.

  Myyntikoko: 200 g pussi.

 • Lyder kissanhiekka

  Lyder Kissanhiekka – Biohajoava kissanhiekka (9 l)

  11,90

  Lyder kissanhiekat ovat biohajoava, ekologinen vaihtoehto perinteisille betoniitti- ja savipohjaisille kissanhiekoille. Ympäristöystävälliset, paakkuuntuvat Lyder kissanhiekat valmistetaan korkealaatuisista kasvikuiduista, joilla on erinomainen kyky sitoa hajuja ja nesteitä itseensä ja jotka kestävät pitkään käytössä. Ne sopivat myös kaneille ja marsuille kuivikkeeksi.

  Myyntikoko: 9 litraa.

 • Lyder kissanhiekka

  Lyder Kissanhiekka – Biohajoava kissanhiekka (7 l)

  8,90

  Lyder kissanhiekat ovat biohajoava, ekologinen vaihtoehto perinteisille betoniitti- ja savipohjaisille kissanhiekoille. Ympäristöystävälliset, paakkuuntuvat Lyder kissanhiekat valmistetaan korkealaatuisista kasvikuiduista, joilla on erinomainen kyky sitoa hajuja ja nesteitä itseensä ja jotka kestävät pitkään käytössä. Ne sopivat myös kaneille ja marsuille kuivikkeeksi.

  Myyntikoko: 7 litraa.

 • Lyder luomukana koiranruoka lipulla

  Lyder Luomukana – Täysravinto aikuiselle koiralle (12 x 280 g)

  55,90

  Suomalainen luomu koiranruoka aikuisille koirille. Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, kotimaisista raaka-aineista. Ne sisältävät runsaasti lihaa ja niissä on höysteenä kasviksia, marjoja ja yrttejä. Lisäksi ruokaan on lisätty koiran nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä koiran luustolle tärkeää kalsiumia.

  Myyntierä: 12 x 280 g.