Erikoisruoka
koiralle

Erikoisruokavaliot koirille

Erikoisruoka koiralle

Kotimainen, funktionaalisista raaka-aineista valmistettu  erikoisruokasarja koirille, joilla on erityistarpeita. Me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan ja alan ammattilaisten kanssa laadukkaista ja toiminnallisista raaka-aineista valmistettua ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja auttaa oireiden hillitsemisessä. Olipa sitten kyse nivel-, allergia- tai maha- ja suolisto-oireista, Lyder erikoisruokien valikoimasta löytyy näihin sopiva täysravinto.

suomalainen koiran erikoisruokasarja

Lyder on suomalainen lemmikkiruokasarja, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista.

valmistettu SUOMALAISESTA lihaSTa

Lyder koiranruoat sisältävät runsaasti suomalaista lihaa. Eikä mitä tahansa lihaa, vaan ihan sitä samaa lihaa, jota myydään kaupan lihatiskillä ihmisten ravinnoksi. 

Lyder koiranruokia on saatavana myös luomulihasta valmistettuina. Luomulihasta valmistetuissa Lyder koiranruoissa myös ruoissa käytetyt muut raaka-aineet ovat luomulaatua.

Kotimaisia juureksia, marjoja ja yrttejä

Puhtaissa Suomen metsissä ja soilla kasvaneet puolukka ja karpalo tunnetaan molemmat virtsateiden hyvinvointia edistävinä marjoina. Siksi nämä molemmat punaiset marjat löytyvät myös Lyder koiranruokien resepteistä. Lisäksi kokonaisina käytetyt marjat sisältävät korkealaatuista siemenöljyä, kuitua ja vitamiineja ja ne hivelevät koiran makuhermoja.

Koska Lyder koiranruoat eivät sisällä lisättyjä makuaineita, ruokien luonnollista herkullista makua täydentävät suomalaiset yrtit, kuten persilja ja nokkonen, joita löytyy Lyder koiranruoista. Persilja ja nokkonen ovat yrttejä, jota koirat eivät voi vastustaa ja jotka ovat Suomen pitkien kesäpäivien ansiosta todellisia vitamiinipommeja ja erinomaisia kuidun lähteitä.

Lyder koiranruokien resepteissä on myös koirien rakastamaa perunaa, porkkanaa ja kauraa, joista koira saa vitamiineja ja kuitua. Etenkin kaura tunnetaan todellisena vatsan hellijänä. Luomulihasta valmistetuissa Lyder koiranruoissa myös ruokiin käytetyt perunat, porkkanat ja kaura ovat kaikki luomulaatua.

Miksi suomalainen erikoisruoka on niin hyvää?

Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto. Kun kasvit kasvavat puhtaassa ilmastossa, puhtaassa maaperässä ja saavat kasvaakseen puhdasta vettä, ne ovat ravinteiltaan aivan vertaansa vailla. Lisäksi pitkien kesäpäivien ansiosta metsämarjoista ja villiyrteistä kypsyy todellisia vitamiinipommeja.

Suomessa myös tuotantoeläimet ovat terveitä ja eläintauteja on vähän. Eläinten kasvatuksessa käytetään antibiootteja vain sairauksien hoitoon eikä kasvua lisääviä hormoneita käytetä lainkaan.

Kun me Lyderillä valmistamme näistä huippulaatuista lihoista, kasviksista, marjoista ja yrteistä lemmikkiruokaa, saamme niistä huippulaatuista ravintoa, sillä vain parhaista raaka-aineista valmistuu parasta ruokaa.

Lyder- lemmikkiruoat eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, vaan jokainen raaka-aine on selkeästi omalla nimellä ja helposti tunnistettavissa niin kuin se olisi meidän omalla lautasella.

Luotettavaa ja herkullista Lyder-laatua!