Suomalainen
kissanruoka

Lyder on kotimainen kissanruokasarja

Suomalainen kissanruoka

Suomalainen Lyder kissanruoka, joka on juuri sitä, mitä kissat söisivät, jos ne saisivat itse päättää. Kaikki Lyder kissanruoat ovat täysin viljattomia ja ne sisältävät runsaasti suomalaista lihaa sekä höysteenä kotimaista hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa.

Kaikissa Lyder kissanruoissa on mukana kissalle elintärkeää tauriinia sekä glukosamiinia ja kondroitiinia, jotka pitävät huolta kissan nivelten hyvinvoinnista läpi koko kissan elämän. Lyder kissanruoka onkin täysravintoa kissalle, mistä kissa saa siitä kaikki tarvitsemansa ravinteet.

Lyder on suomalainen lemmikkiruokasarja, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista.

VALMISTETTU SUOMALAISESTA lihasta

Lyder kissanruoat sisältävät runsaasti suomalaista lihaa. Eikä mitä tahansa lihaa, vaan ihan sitä samaa lihaa, jota myydään kaupan lihatiskillä ihmisten ravinnoksi. 

Lyder kissanruokia on saatavana myös luomulihasta valmistettuina. Luomulihasta valmistetuissa Lyder kissanruoissa myös ruoissa käytetyt muut raaka-aineet ovat luomulaatua.

Kotimaisia marjoja ja yrttejä

Puhtaissa Suomen metsissä ja soilla kasvaneet puolukka ja karpalo tunnetaan molemmat virtsateiden hyvinvointia edistävinä marjoina. Siksi nämä molemmat punaiset marjat löytyvät myös Lyder kissanruokien resepteistä. Lisäksi kokonaisina käytetyt marjat sisältävät korkealaatuista siemenöljyä, kuitua ja vitamiineja ja ne hivelevät kissan makuhermoja.

Koska Lyder kissanruoat eivät sisällä lisättyjä makuaineita, ruokien luonnollista herkullista makua täydentävät suomalaiset yrtit, kuten persilja ja nokkonen, joita löytyy Lyder kissanruoista. Persilja ja nokkonen ovat yrttejä, jota kissat eivät voi vastustaa ja jotka ovat Suomen pitkien kesäpäivien ansiosta todellisia vitamiinipommeja ja erinomaisia kuidun lähteitä.

kotimaista hamppua

Kotimainen öljyhamppu on suomalaista superfoodia parhammillaan. Öljyhampun arvo piilee sen ravinnerikkaissa siemenissä, jotka sisältävät korkealaatuista proteiinia, kuituja, vitamiineja, kaikkia välttämättömiä rasvahappoja ja ovat arvokkaiden omega-3- ja omega-6 rasvahappojen lähde. Käyttämämme hamppu on siis superfoodia kissan iholle, turkille, vatsalle ja nivelille.

Lisäksi Suomessa viljelty öljyhamppu on vastuullisesti tuotettu ja ekologinen valinta. Sen hiilensidontakyky on parempi kuin vaikkapa viljojen ja jopa metsän. Se on puhdasta kotimaista raaka-ainetta, joka tuotetaan ilman kemiallista kasvinsuojelua.

Luomulihasta valmistetuissa Lyder kissanruoissa myös ruokien sisältämä hamppu on luomulaatua.

Extrat

Kaikkiin Lyder kissanruokiin on lisätty kissalle elintärkeää tauriinia, nivelten hyvinvointia edistävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia.

Kevyttä vai reilusti energiaa

Koska kaikki kissat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös kissojen makutottumukset vaihtelevat ja jotkut kissat rakastavat vaihtelua. Näistä syistä Lyder kissanruokien valikoimassa on useita vaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Ruoka Rasvaa Energiaa
Lyder Nauta kissanruoka
10,6 %
Kohtuullisesti
Lyder Possu kissanruoka
17,2 %
Runsaasti
Lyder Kalkkuna kissanruoka
10,5 %
Kohtuullisesti
Lyder Kana kissanruoka
4,5 %
Niukasti
Lyder Luomukana kissanruoka
4,5 %
Niukasti

Allergiat

Koska monet kissat kärsivät allergioista, me Lyderillä olemme halunneet suunnitella kaikki reseptit siten, että mahdollisimman monelle kissalle löytyisi sopiva ruoka. Tai vaikkapa useampi.

Allergia Lyder Nauta Lyder Possu Lyder Luomukana Lyder Kalkkuna Lyder Kana
Kananliha
X
X
X
Kala
X
X
X
X
X
Naudanliha
X
X
X
Sianliha
X
X
Siipikarja
X
X

Mottomme on: Myös kesy lihansyöjä tarvitsee hyvälaatuista lihaa pysyäkseen terveenä ja voidakseen hyvin!