Laatutietoiselle
koiralle

Huippulaatua parhaista raaka-aineista

Suomalainen koiranruoka

Suomalainen koiranruoka, joka on juuri sitä, mitä koirat söisivät, jos ne saisivat itse päättää. Kaikki Lyder koiranruoat sisältävät runsaasti suomalaista lihaa ja niissä on  höysteenä kotimaisia kasviksia, hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa.

Kaikissa Lyder koiranruoissa on mukana nivelille ja rustoille tärkeää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia, jotka pitävät huolta koiran nivelten hyvinvoinnista läpi koko koiran elämän. Lyder koiranruoka ei ole vain koiranruoka, vaan se on täysravintoa koiralle, mistä koira saa kaikki tarvittavat ravinteet.

valmistettu kotimaisesta lihasta

Lyder koiranruoat sisältävät runsaasti suomalaista lihaa. Eikä mitä tahansa lihaa, vaan ihan sitä samaa, elintarvikelaatuista lihaa, jota myydään kaupan lihatiskillä ihmisten ravinnoksi. 

Lyder koiranruokia on saatavana myös luomulihasta valmistettuina. Luomulihasta valmistetuissa Lyder koiranruoissa myös ruoissa käytetyt muut raaka-aineet ovat luomulaatua.

Lyder on suomalainen lemmikkiruokasarja, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Kotimaisia juureksia, marjoja ja yrttejä

Puhtaissa Suomen metsissä ja soilla kasvaneet puolukka ja karpalo tunnetaan molemmat virtsateiden hyvinvointia edistävinä marjoina. Siksi nämä molemmat punaiset marjat löytyvät myös Lyder koiranruokien resepteistä. Lisäksi kokonaisina käytetyt marjat sisältävät korkealaatuista siemenöljyä, kuitua ja vitamiineja ja ne hivelevät koiran makuhermoja.

Koska Lyder koiranruoat eivät sisällä lisättyjä makuaineita, ruokien luonnollista herkullista makua täydentävät suomalaiset yrtit, kuten persilja ja nokkonen, joita löytyy Lyder koiranruoista. Persilja ja nokkonen ovat yrttejä, jota koirat eivät voi vastustaa ja jotka ovat Suomen pitkien kesäpäivien ansiosta todellisia vitamiinipommeja ja erinomaisia kuidun lähteitä.

Lyder koiranruokien resepteissä on myös koirien rakastamaa perunaa, porkkanaa ja kauraa, joista koira saa vitamiineja ja kuitua. Etenkin kaura tunnetaan todellisena vatsan hellijänä. Luomulihasta valmistetuissa Lyder koiranruoissa myös ruokiin käytetyt perunat, porkkanat ja kaura ovat kaikki luomulaatua.

kotimaista hamppua

Kotimainen öljyhamppu on suomalaista superfoodia parhammillaan. Öljyhampun arvo piilee hampun ravinnerikkaissa siemenissä ja öljyssä, jotka sisältävät korkealaatuista proteiinia, kuituja, vitamiineja, kaikkia välttämättömiä rasvahappoja ja ovat arvokkaiden omega-3- ja omega-6 rasvahappojen lähde. Lyder lemmikkiruoissa käytetyt hamppu ja hamppuöljy ovatkin molemmat superfoodia koiran iholle, turkille, vatsalle ja nivelille.

Lisäksi Suomessa viljelty öljyhamppu on vastuullisesti tuotettu ja ekologinen valinta. Sen hiilensidontakyky on parempi kuin vaikkapa viljojen ja jopa metsän. Hamppu on puhdasta kotimaista raaka-ainetta, joka tuotettu ilman kemiallista kasvinsuojelua.

Luomulihasta valmistetuissa Lyder koiranruoissa myös ruoissa käytetty hamppu on luomulaatua.

VOITELUA NIVELILLE

Kaikkiin Lyder koiranruokiin on lisätty koiran nivelten hyvinvointia edistävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia, jotka pitävät huolta koiran nivelten hyvinvoinnista läpi koko koiran elämän.

 Tarkkaan suunniteltu koostumus tekee Lyder koiranruoasta vertaansa vailla olevan täysravinnon.

Kevyttä vai reilusti energiaa

Koska kaikki koirat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös koirien makutottumukset vaihtelevat ja jotkut koirat pitävät vaihtelusta. Näistä syistä Lyder koiranruokien valikoimassa on useita vaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Ruoka Rasvaa Energiaa
Lyder Nauta koiranruoka
10,6 %
Kohtuullisesti
Lyder Possu koiranruoka
17,2 %
Runsaasti
Lyder Kalkkuna koiranruoka
10,5 %
Kohtuullisesti
Lyder Kana koiranruoka
4,5 %
Niukasti
Lyder Luomukana koiranruoka
4,5 %
Niukasti

Allergiat

Koska monet koirat kärsivät allergioista, me Lyderillä olemme halunneet suunnitella kaikki reseptit siten, että mahdollisimman monelle koiralle löytyisi sopiva ruoka. Tai vaikkapa useampi.

Allergia Lyder Nauta Lyder Possu Lyder Luomukana Lyder Kalkkuna Lyder Kana
Kananliha
X
X
X
Kala
X
X
X
X
X
Naudanliha
X
X
X
Sianliha
X
X
Siipikarja
X
X

Mottomme on: Myös kesy lihansyöjä tarvitsee hyvälaatuista lihaa pysyäkseen terveenä ja voidakseen hyvin!