Lyder Dental – Erikoisruoka suun hyvinvointiin

49,9069,90

Dental koiranruoka, missä on terveellinen ravinto ja hammashoito yhdessä. Lyder Dental on kehitetty varta vasten koirille, joilla on taipumusta ientulehduksiin tai plakin ja hammaskiven muodostumiseen.

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntikoot: 12 x 400 g ja 12 x 750 g.

Poista

Dental koiranruoka

Dental koiranruoka, joka on kehitetty varta vasten niille aikuisille koirille, joilla on taipumusta ientulehduksiin tai plakin ja hammaskiven muodostumiseen tai tarvitsevat korkealaatuisen täysravinnon päivittäisen suuhygienian hoidon tueksi.

Me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta, laadukasta ja toiminnallista ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja hoitaa koiran suun, hampaiden ja ikenien terveyttä.

Miten dental koiranruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Dental raaka-aineet on valittu siten, että valmis ruoka sisältää C-vitamiinipitoisia yrttejä, persiljaa ja minttua, jotka tunnetusti raikastavat hengitystä sekä natriumheksametafosfaattia, joka tunnetaan hammastahnan puhdistavana ainesosana ja taistelee tehokkaasti hammaskiveä vastaan. Vaikka Lyder Dental on suuhygienian erikoisruoka, se on silti suussa sulavan herkullista ja pitää koira kylläisenä.

Kotimainen dental koiranruoka on turvallinen valinta

Lyder Dental on kotimainen erikoisruoka koiran suuhygienian hoidon tueksi. Kaikki Lyder lemmikkiruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder Dental sisältää runsaasti suomalaista kananlihaa ja siinä on lisänä porkkanaa, perunaa, kaurahiutaleita,  hamppua, persiljaa ja minttua. Lisäksi ruoka sisältää koiran niveliä voitelevia kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia sekä hampaita puhdistavaa ja hammaskiven muodostumista ehkäisevää natriumheksametafosfaattia.

Kotimainen Lyder Dental on turvallista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Koostumus:

Kananliha, porkkana, peruna, kaurahiutale, hamppu, mineraalit ja vitamiinit, persilja, minttu, natriumheksametafosfaatti, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,5 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 30 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,5 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 10,3 %, raakarasva 8,1 %, raakatuhka 1,3 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 74,6 %.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä (400 g rasia):
 • 1 – 10 kg – 1 rasia
 • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
 • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
 • 40 – 70 kg – 4 rasiaa
Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä (750 g rasia):
 • 1 – 10 kg – 1/2 rasia
 • 10 – 25 kg – 1 rasiaa
 • 25 – 40 kg – 1 1/2 rasiaa
 • 40 – 70 kg – 2 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Peltiarasian edut:

Peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan.

Lyder erikoisruokia:

 • Lyder Nivel – erikoisruoka nivelrikkoa sairastaville koirille
 • Lyder Allergia – hypoallergeeninen erikoisruoka allergisista oireista kärsiville koirille
 • Lyder Vatsa – erikoisruoka maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville koirille
 • Lyder Light – erikoisruoka vähärasvaista ruokavaliota tarvitseville koirille
 • Lyder Dental – erikoisruoka hammaskiven ja ientulehdusten ehkäisyyn

Kotimainen Lyder koiranruokasarja

Erikoisruokien lisäksi Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuiset täysravinnot myös niille koirille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota. Lisäksi Lyder koiranruokien valikoima laajenee koko ajan.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Lyder Dental

12 x 400 g, 12 x 750 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Dental – Erikoisruoka suun hyvinvointiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.