/ / / Lyder Kissanhiekka – Biohajoava kissanhiekka (9 l)

Lyder Kissanhiekka – Biohajoava kissanhiekka (9 l)

11,90

Lyder kissanhiekat ovat biohajoava, ekologinen vaihtoehto perinteisille betoniitti- ja savipohjaisille kissanhiekoille. Ympäristöystävälliset, paakkuuntuvat Lyder kissanhiekat valmistetaan korkealaatuisista kasvikuiduista, joilla on erinomainen kyky sitoa hajuja ja nesteitä itseensä ja jotka kestävät pitkään käytössä. Ne sopivat myös kaneille ja marsuille kuivikkeeksi.

Myyntikoko: 9 litraa.

Varastossa

Kuvaus

Lyder kissanhiekat – ympäristöystävällinen vaihtoehto

Lyder kissanhiekat ovat biohajoava, ekologinen vaihtoehto perinteisille betoniitti- ja savipohjaisille kissanhiekoille. Ympäristöystävälliset, paakkuuntuvat Lyder kissanhiekat valmistetaan korkealaatuisista kasvikuiduista, joilla on erinomainen kyky sitoa hajuja ja nesteitä itseensä ja jotka kestävät pitkään käytössä.

Koska Lyder kissanhiekat ovat niin tehokkaita, niitä ei tarvitse vaihtaa niin usein kuin perinteisiä kissanhiekkoja. Pitkä vaihtoväli tarkoittaa, että Lyder kissanhiekat ovat käytössä edullisia.

Herkät tassut?

Ei haittaa, sillä Lyder kissanhiekat on valmistettu pehmeistä kasvikuiduista, joissa ei ole teräviä särmiä. Siksi ne sopivat kuivikkeeksi myös niille kissoille, joilla on erittäin herkät tassut.

Myös kaneille ja marsuille

Lyder kissanhiekat sopivat kuivikkeeksi myös pienille lemmikkijysijöille, kuten hiirille, rotille, hamstereille, kaneille ja marsuille.

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 40 × 30 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Kissanhiekka – Biohajoava kissanhiekka (9 l)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *