Lyder Light – Vähärasvainen erikoisruoka (12 x 400 g)

49,90

Lyder Light on vähärasvainen erikoistäysravinto koirille, jotka kärsivät ylipainosta tai tarvitsevat jonkin sairauden tai vaivan vuoksi vähärasvaisen ruokavalion. Ruoka on valmistettu vähäenergisistä raaka-aineista ja sisältää koiran painonhallintaa tukevaa L-karnitiinia.

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntierä: 12 x 400 g.

Saatavuus: Varastossa

Erikoisruoka ylipainosta kärsiville koirille

Lyder Light on täysravinto koirille, jotka kärsivät ylipainosta tai tarvitsevat jonkin sairauden tai vaivan vuoksi vähärasvaisen ruokavalion. Se sopii myös ylipainon ennaltaehkäisyyn. Koiran ylipaino ei ole pelkästään kosmeettinen ongelma, vaan altistaa koiran monelle vakavalle sairaudelle.

Tästä syystä me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta, laadukasta ja toiminnallista ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja tukee koiraa painonpudotuksessa sekä sellaisissa terveydellisissä vaivoissa, joissa tarvitaan vähärasvaista ravintoa.

Miten Lyder Light eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Light erikoisruoan raaka-aineet on valittu siten, että valitut raaka-aineet ovat terveellisiä ja maistuvia, mutta sisältävät vähemmän rasvaa ja energiaa, mutta silti ruoka täyttää koiran ravitsemukselliset tarpeet sellaisenaan.
Vaikka Lyder Light on kevytruoka, se on silti suussa sulavan herkullista ja pitää koiran kylläisenä. Ruoka sisältää rasvojen aineenvaihdunnalle tärkeää L-karnitiinia tukemassa koiran painonhallintaa.

Kotimainen erikoisruoka on turvallinen valinta

Kotimainen Lyder koiranruoka on turvallista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Koostumus:

Kananliha 40%, punajuuri, porkkana, kaurahiutale, kananmuna, hamppu, nokkonen, mineraalit, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet:

Magnesiumsitraatti 1000 mg, C-vitamiini 500 mg ja L-karnitiini 250 mg.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 9,7 %, raakarasva 6,4 %, raakatuhka 1,9 %, raakakuitu 1,4 %. Kosteuspitoisuus 76,1 %.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
  • 1 – 10 kg – 1 rasia
  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Peltiarasian edut:

Peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Lyder erikoisruokia:

  • Lyder Nivel – erikoisruoka nivelrikkoa sairastaville koirille
  • Lyder Allergia – hypoallergeeninen erikoisruoka allergisista oireista kärsiville koirille
  • Lyder Vatsa – erikoisruoka maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville koirille
  • Lyder Light – vähärasvainen erikoisruoka ylipainoisille koirille
  • Lyder Dental – erikoisruoka hampaille ja ikenille

Kotimainen Lyder koiranruokasarja

Erikoisruokien lisäksi Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuiset täysravinnot myös niille koirille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota. Lisäksi Lyder koiranruokien valikoima laajenee koko ajan.

Paino 5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 15 cm (senttimetri)
Lyder Light

1 x 400 g, 12 x 400 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Light – Vähärasvainen erikoisruoka (12 x 400 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *