Lyder Light – Vähärasvainen erikoisruoka (12 x 400 g)

49,90

Vähärasvainen kevytruoka koirille, jotka kärsivät ylipainosta tai tarvitsevat vähärasvaisen ruokavalion. Lyder Light sisältää myös koiran painonhallintaa tukevaa L-karnitiinia.

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntierät: 1 x 400 g ja 12 x 400 g.

Saatavuus: Varastossa

Vähärasvainen koiranruoka

Vähärasvainen koiranruoka kaikille aikuisille koirille, joilla on paino-ongelmia tai jotka jostain muusta syystä tarvitsevat vähärasvaisen ruokavalion.

Me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta, laadukasta ja toiminnallista ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja tukee koiraa painonpudotuksessa sekä sellaisissa terveydellisissä vaivoissa, joissa tarvitaan vähärasvaista ravintoa.

Miten koiran kevytruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Light kevytruoan raaka-aineet on valittu siten, että valmis ruoka sisältää vähemmän rasvaa ja vähemmän energiaa, mutta silti täyttää koiran ravitsemuksen tarpeet eikä ruokaan tarvitse lisätä mitään. Vaikka Lyder Light on kevytruoka, se on silti suussa sulavan herkullista ja pitää koira kylläisenä.

Kotimainen kevytruoka on turvallinen valinta

Lyder Light on kotimainen erikoisruoka ylipainosta kärsiville koirille. Kaikki Lyder lemmikkiruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder Light sisältää runsaasti suomalaista kananlihaa ja siinä on lisänä punajuurta, porkkanaa, kananmunaa, hamppua, ja nokkosta. Lisäksi ruoka sisältää koiran niveliä voitelevia kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia sekä painonhallintaa tukevaa L-karnitiinia.

Kotimainen Lyder Light on turvallista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Koostumus:

Kananliha 40%, punajuuri, porkkana, kaurahiutale, kananmuna, hamppu, nokkonen, mineraalit, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet:

Magnesiumsitraatti 1000 mg, C-vitamiini 500 mg ja L-karnitiini 250 mg.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 9,7 %, raakarasva 6,4 %, raakatuhka 1,9 %, raakakuitu 1,4 %. Kosteuspitoisuus 76,1 %.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
  • 1 – 10 kg – 1 rasia
  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Peltiarasian edut:

Peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan.

Lyder erikoisruokia:

  • Lyder Nivel – erikoisruoka nivelrikkoa sairastaville koirille
  • Lyder Allergia – hypoallergeeninen erikoisruoka allergisista oireista kärsiville koirille
  • Lyder Vatsa – erikoisruoka maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville koirille
  • Lyder Light – vähärasvainen erikoisruoka ylipainoisille koirille
  • Lyder Dental – erikoisruoka hampaille ja ikenille

Kotimainen Lyder koiranruokasarja

Erikoisruokien lisäksi Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuiset täysravinnot myös niille koirille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota. Lisäksi Lyder koiranruokien valikoima laajenee koko ajan.

Paino 5,5 kg
Mitat 30 × 20 × 10 cm
Lyder Light

1 x 400 g, 12 x 400 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Light – Vähärasvainen erikoisruoka (12 x 400 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.