/ / / Lyder Luomukana – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 180 g)

Lyder Luomukana – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 180 g)

55,20

Kotimainen luomu kissanruoka kaikille aikuisille kissoille. Kaikki Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Niissä on runsaasti suomalaista lihaa sekä höysteenä kotimaista hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty kissan nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

Myyntierä: 12 x 180 g.

Varastossa

Kuvaus

Suomalainen luomuruoka kissalle

Suomalainen luomuruoka kissalle, joka sopii kaikille aikuisille kissoille. Kaikki Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Niissä on runsaasti suomalaista lihaa ja höysteenä kotimaista hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty kissan rustojen ja nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

Suomalainen luomuruoka kissalle on turvallinen valinta

Suomalainen luomuruoka on turvallista lähiruokaa kissalle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti hyvälaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta märkäruokaa kissoille. Lisäksi Suomessa myös tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Europpaan verrattuna, on hyvää.

Koostumus:

suomalainen tuoteLuomukanan koipireisiliha 65%

suomalainen tuoteLuomunaudan sydän 5%

suomalainen tuoteLuomunaudan maksa 3%

suomalainen tuoteLuomukanan liemi 24%

suomalainen tuoteLuomuhamppu

suomalainen tuoteMineraalit

suomalainen tuotePuolukka

suomalainen tuoteKarpalo

suomalainen tuotePersilja

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 14,9%, raakarasva 4,8%, raakatuhka 1,2%, raakakuitu <1%. Kosteuspitoisuus 79%, kuiva-ainepitoisuus 21%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinoli) 11800 IU/kg (3530 μg/kg), D3-vitamiini (kolekalsiferoli) -100 IU/kg (<2,5 μg/kg), E-vitamiini (dl-alfa-tokoferoli) 18,5 mg/kg.

Hivenaineet/kg:

Kalium 2,5 g/kg, kalsium 2,4 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,3 g/kg, mangaani 2,2 mg/kg, natrium 0,6 g/kg, rauta 20 mg/kg, sinkki <20 mg/kg, fosfori 1,7 g/kg.

Lisätty:

Tauriini, glukosamiini, kondroitiini, kalsium.

Suomalainen luomuruoka kissalle sisältää kissalle tärkeää kosteutta

Kissojen esi-isien juuret sijoittuvat kuiville aavikoille ja tästä johtuen monet kissat ovat laiskoja käymään vesikupilla. Liian niukasta nesteen saannista johtuu osittain myös kissoille tyypilliset vaivat; virtsatieongelmat ja struviittikivet (virtsakivet). Koska märkäruoat sisältävät runsaasti kosteutta, kissa niiden mukana myös kipeaästi tarvitsemaansa nestettä.

Ruokintasuositus

Kissan tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee kissan koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle kissalle on hyvä antaa 2-3 ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi kissalla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Arvio kissan tarvitsemasta ruokamäärästä on 1 rasia päivässä.

Säilyvyys:

Peltirasiaan pakatut Lyder koiranruoat säilyvät 5 vuotta valmistuksesta ja avaamattomat rasiat säilyvät huoneenlämmössä. Avattu rasia säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Kierrätys:

Tiesitkö, että Suomessa jopa 80-90% peltipurkeista kierrätetään? Myös Lyder -ruokapurkit on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä.

Suomalainen luomuruoka kissalle – sopivasti energiaa

Koska kaikki kissat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös kissojen makutottumukset vaihtelevat ja kissat pitävät vaihtelusta. Näistä syistä Lyder kissanruokien valikoimassa on useita vaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Mottomme on: Myös kesy lihansyöjä tarvitsee lihaa pysyäkseen terveenä ja voidakseen hyvin!

Lisätiedot

Paino 2.2 kg
Mitat 40 × 30 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Luomukana – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 180 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *