Lyder Mono Protein Turkey – Täysravinto koiralle (12 x 750 g)

69,90

Lyder Mono Protein Turkey on täysravinto, joka sopii kaikille aikuisille koirille. Ruoassa on vain yksi lihaproteiinin lähde, kalkkuna.  Se tekee ruoan valinnan helpommaksi silloin, jos koira on allerginen tai yliherkkä jollekin ruoka-aineelle.

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntierät: 12 x 750 g.

Saatavuus: Varastossa

Single protein koiranruoka

Single protein eli monoproteiini koiranruoka tarkoittaa, että ruoassa on vain yksi lihaproteiinin lähde. Lyder Mono Protein Turkey on täysravinto, joka sopii kaikille aikuisille koirille. Sen valmistuksessa on käytetty kalkkunanlihaa, joka on ruoan ainoa lihaproteiinin lähde. Se tekee ruoan valinnan helpommaksi silloin, jos koira on allerginen tai ei siedä jotakin raaka-ainetta.

Me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta, laadukasta ja toiminnallista ruokaa, joka auttaa koiraa pysymään terveenä ja hyvinvoivana läpi koko sen elämän.

Miten single protein koiranruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Mono Protein Turkey täysravinnon raaka-aineet on valittu siten, että ruoka sisältää riittävästi energiaa aikuiselle koiralle ja täyttää koiran ravitsemuksen tarpeet, joten ruokaan tarvitse lisätä mitään parantamaan sen koostumusta tai makua. Lyder Mono Protein Turkey on korkealaatuinen täysravinto, joka on suussa sulavan herkullista ja pitää koira kylläisenä.

Kotimainen single protein koiranruoka on turvallinen valinta

Lyder Mono Protein Turkey on kotimainen täysravinto kaikille aikuisille koirille. Kaikki Lyder lemmikkiruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder Mono Protein Turkey sisältää runsaasti suomalaista kananlihaa ja siinä on lisänä porkkanaa, perunaa, kaurahiutaleita, hamppua, nokkosta, karpaloa ja puolukkaa. Lisäksi ruoka sisältää koiran niveliä voitelevia kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia.

Kotimainen Lyder Mono Protein Turkey on turvallista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Koostumus:

Kalkkunanliha, porkkana, peruna, kaurahiutale, hamppu, mineraalit, nokkonen, karpalo, puolukka, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,5 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 30 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,5 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 9,9 %, raakarasva 9,2 %, raakatuhka 1,1 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 73,8 %.

Mineraalit/kg:

Kalsium 2,1 g, kupari <5 mg, rauta 18 mg, magnesium 0,4 g, mangaani 4,2 mg, fosfori 1,7 g, kalium 2,1 g, natrium 0,5 g, sinkki 48 mg.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
  • 1 – 10 kg – 1/2 rasia
  • 10 – 25 kg – 1 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 1 1/2 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 2 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Peltiarasian edut:

Peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan.

Lyder erikoisruokia:

  • Lyder Nivel – erikoisruoka nivelrikkoa sairastaville koirille
  • Lyder Allergia – hypoallergeeninen erikoisruoka allergisista oireista kärsiville koirille
  • Lyder Vatsa – erikoisruoka maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville koirille
  • Lyder Light – erikoisruoka koiralle, joka tarvitsee vähärasvaisen ruokavalion
  • Lyder Dental – erikoisruoka hampaiden ja ikenien hyvinvointiin

Kotimainen Lyder koiranruokasarja

Erikoisruokien lisäksi Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuiset täysravinnot myös niille koirille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota. Lisäksi Lyder koiranruokien valikoima laajenee koko ajan.

Paino 6 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 30 × 20 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Mono Protein Turkey – Täysravinto koiralle (12 x 750 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *