/ / / Lyder Nauta – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)

Lyder Nauta – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)

55,20

Suomalainen kissan märkäruoka kaikille aikuisille kissoille. Kaikki Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Niissä on runsaasti suomalaista lihaa sekä höysteenä kotimaista hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty kissan nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

Myyntierä: 12 x 200 g.

Varastossa

Kuvaus

Suomalainen kissan märkäruoka

Suomalainen kissan märkäruoka kaikille aikuisille kissoille. Kaikki Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Niissä on runsaasti suomalaista lihaa sekä höysteenä kotimaista hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty kissan nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

Suomalainen kissan märkäruoka on turvallinen valinta

Suomalainen kissan märkäruoka on turvallista lähiruokaa kissalle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti hyvälaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta märkäruokaa kissoille. Lisäksi Suomessa myös tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Europpaan verrattuna, on hyvää.

Koostumus:

Naudanliha 73% (suomalainen tuoteliha 65%, sydän 3%, maksa 2%)

suomalainen tuoteNaudanlihaliemi 23,7%

suomalainen tuoteHamppu

suomalainen tuoteMineraalit

suomalainen tuotePuolukka

suomalainen tuoteKarpalo

suomalainen tuotePersilja

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 14,6%, raakarasva 16,7%, raakatuhka 1,9%, raakakuitu 2,5%. Kosteuspitoisuus 66%, kuiva-ainepitoisuus 34%.

Vitamiinit:

A-vitamiini (retinoli) 2360 μg/kg, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) <2,5 μg/kg, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferoli) 3,34 mg/kg.

Hivenaineet/kg:

Kalium 1,8 g/kg, kalsium 2,1 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,4 g/kg, mangaani 4,3 mg/kg, natrium 0,7 g/kg, rauta 39 mg/kg, sinkki 36 mg/kg, fosfori 1,5 g/kg.

Lisätty:

Tauriini, glukosamiini, kondroitiini, kalsium.

Suomalainen kissan märkäruoka sisältää kissalle tärkeää kosteutta

Kissojen esi-isien juuret sijoittuvat kuiville aavikoille ja tästä johtuen monet kissat ovat laiskoja käymään vesikupilla. Liian niukasta nesteen saannista johtuu osittain myös kissoille tyypilliset vaivat; virtsatieongelmat ja struviittikivet (virtsakivet). Koska märkäruoat sisältävät runsaasti kosteutta, kissa niiden mukana myös kipeaästi tarvitsemaansa nestettä.

Ruokintasuositus

Kissan tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee kissan koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle kissalle on hyvä antaa 2-3 ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi kissalla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Arvio kissan tarvitsemasta ruokamäärästä on 1 rasia päivässä.

Säilyvyys:

Peltirasiaan pakatut Lyder koiranruoat säilyvät 5 vuotta valmistuksesta ja avaamattomat rasiat säilyvät huoneenlämmössä. Avattu rasia säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Kierrätys:

Tiesitkö, että Suomessa jopa 80-90% peltipurkeista kierrätetään? Myös Lyder -ruokapurkit on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä.

Suomalainen kissan märkäruoka – sopivasti energiaa

Koska kaikki kissat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös kissojen makutottumukset vaihtelevat ja kissat pitävät vaihtelusta. Näistä syistä Lyder kissanruokien valikoimassa on useita vaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Mottomme on: Myös kesy lihansyöjä tarvitsee lihaa pysyäkseen terveenä ja voidakseen hyvin!

Lisätiedot

Paino 2.4 kg
Mitat 40 × 30 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Nauta – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *