Lyder Nivel – Erikoisruoka nivelille (12 x 400 g)

49,90

Erikoisruoka koirille, jotka kärsivät nivel- ja jännevaivoista. Myös oireiden ennaltaehkäisyyn. Lyder Nivel on koiranruoka, joka sisältää niitä nivelten ja jänteiden toimintaa ja kuntoa tukevia ravintoaineita, jotka näistä vaivoista kärsivän koiran muuten tulisi saada erikseen ravintolisäpurkeista.

Lyder Nivel on siis täysravinto nivelrikkoa sairastavalle koiralle.

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntierät: 1 x 400 g ja 12 x 400 g.

Saatavuus: Varastossa

Nivelruoka koiran nivelille ja jänteille

Nivelruoka on täysravinto koirille, jotka kärsivät nivel- ja jännevaivoista. Sopii myös näiden vaivojen ennaltaehkäisyyn. Koiran nivelrikko on varsin yleinen, parantumaton sairaus, joka on koiralle erittäin kivulias.

Me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta, laadukasta ja toiminnallista ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja tukee nivelten ja jänteiden vaivoja, kuten nivelrikkoa tai jännevammoja.

Miten koiran nivelruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder nivelruoan raaka-aineet on valittu siten, että raaka-aineiden sisältämät ravinteet jo itsessään tukevat koiran nivelten ja jänteiden terveyttä, sillä lisätyt ravinteet eivät koskaan korvaa terveellistä ruokavaliota. Lyder Nivelruoassa on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde hillitsemässä nivelvaivoissa usein esiintyvää tulehdustilaa.

Lisäksi Lyder Nivelruokaan on lisätty niitä nivelravinteita, joita esim. nivelrikkoa sairastavien koirien tulisi muutoin saada erikseen ravintolisinä; kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, MSM, molybdeeni, hyaluronihappo, kollageeni UC II sekä C-vitamiini

Kotimainen nivelruoka on turvallinen valinta

Lyder Nivel on kotimainen erikoisruoka nivel- ja jänneongelmista kärsiville koirille. Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Nivelruoka sisältää runsaasti kananlihaa ja siinä on lisäksi kananmunia, kaurahiutaleita, punajuurta, hamppuöljyä ja nokkosta. Lisäksi ruokiin on lisätty lyömätön lajitelma koiran nivelten ja jänteiden hyvinvointia tukevia nivelravinteita.

Kotimainen Lyder nivelruoka on turvallista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Koostumus:

Kananliha 55%, kananlihaliemi 25%, kananmuna 6%, punajuuri, kaurahiutale, hamppuöljy, nokkonen.

Ravitsemukselliset lisäaineet ja nivelravinteet:

Kalsium, magnesium, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, MSM, molybdeeni, hyaluronihappo, kollageeni UC II sekä C-vitamiini.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 12,7 %, raakarasva 10,7 %, raakatuhka 1,7 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 69,6 %.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
  • 1 – 10 kg – 1 rasia
  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Peltiarasian edut:

Peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan.

Lyder erikoisruokia:

Kotimainen Lyder koiranruokasarja

Erikoisruokien lisäksi Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuiset täysravinnot myös niille koirille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota. Lisäksi Lyder koiranruokien valikoima laajenee koko ajan.

Paino 5,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Nivel – Erikoisruoka nivelille (12 x 400 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *