/ / / Lyder Possu – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)

Lyder Possu – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)

47,40

Kotimainen märkäruoka kissoille, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Ruoka sisältää runsaasti suomalaista lihaa sekä höysteenä kotimaista hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty kissan nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

Myyntierä: 12 x 200 g.

Varastossa

Kuvaus

Kotimainen kissan märkäruoka

Kotimainen kissan märkäruoka, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Sopii kaikille aikuisille kissoille. Ruoka sisältää runsaasti suomalaista lihaa sekä höysteenä kotimaista hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty kissan nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

Kotimainen kissan märkäruoka on turvallinen valinta

Kotimainen kissan märkäruoka on lähiruokaa kissalle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti hyvälaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta märkäruokaa kissoille. Lisäksi Suomessa myös tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Europpaan verrattuna, on hyvää.

Koostumus:

suomalainen tuotePossunliha 73%, (liha 68%, sydän 3%, maksa 2%)

suomalainen tuotePossunlihaliemi 23,7%

suomalainen tuoteHamppu

suomalainen tuoteMineraalit

suomalainen tuotePuolukka

suomalainen tuoteKarpalo

suomalainen tuotePersilja

Ravintoarvot:

Raakavalkuainen 16,9 %, raakarasva 9,5 %, raakakuitu 1 %, raakatuhka 2 %, kosteuspitoisuus 72,4 %, kuiva-ainepitoisuus 27,6 %.

Vitamiinit:

A-vitamiini (retinoli) 1500 µg/kg, D-vitamiini (kolekalsiferoli) <2,5 µg/kg, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferoli) 7,05 mg/kg.

Hivenaineet:

Fosfori 1,8 g/kg, kalium 2,3 g/kg, kalsium 2,3 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,4 g/kg, mangaani 4,2 mg/kg, natrium 0,7 g/kg, rauta 40 mg/kg, sinkki 28 mg/kg.

Lisätty:

Tauriini, glukosamiini, kondroitiini, kalsium.

Kotimainen kissan märkäruoka sisältää kissalle tärkeää kosteutta

Kissojen esi-isien juuret sijoittuvat kuiville aavikoille ja tästä johtuen monet kissat ovat laiskoja käymään vesikupilla. Liian niukasta nesteen saannista johtuu osittain myös kissoille tyypilliset vaivat; virtsatieongelmat ja struviittikivet (virtsakivet). Koska märkäruoat sisältävät runsaasti kosteutta, kissa niiden mukana myös kipeaästi tarvitsemaansa nestettä.

Ruokintasuositus

Kissan tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee kissan koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle kissalle on hyvä antaa 2-3 ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi kissalla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Arvio kissan tarvitsemasta ruokamäärästä on 1 rasia päivässä.

Säilyvyys:

Peltirasiaan pakatut Lyder koiranruoat säilyvät 5 vuotta valmistuksesta ja avaamattomat rasiat säilyvät huoneenlämmössä. Avattu rasia säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Kierrätys:

Tiesitkö, että Suomessa jopa 80-90% peltipurkeista kierrätetään? Myös Lyder -ruokapurkit on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä.

Kotimainen märkäruoka – sopivasti energiaa

Koska kaikki kissat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös kissojen makutottumukset vaihtelevat ja kissat pitävät vaihtelusta. Näistä syistä Lyder kissanruokien valikoimassa on useita vaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Mottomme on: Myös kesy lihansyöjä tarvitsee lihaa pysyäkseen terveenä ja voidakseen hyvin!

Lisätiedot

Paino 2.5 kg
Mitat 40 × 30 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Possu – Täysravinto aikuiselle kissalle (12 x 200 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *