Lyder Urinary – Erikoisruoka virtsateiden hyvinvointiin (12 x 400 g)

49,90

Lyder Urinary on erikoisruoka koirien virtsateiden hyvinvointiin. Ruoan raaka-aineet on valittu siten, että niiden tiedetään tukevan koiran virtsateiden hyvinvointia. Lisäksi siinä on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde hillitsemässä virtsatievaivoissa usein esiintyvää tulehdustilaa. Ruoka sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, karpaloa ja kuivattuja vadelmanlehtiä,  jotka kaikki tunnetusti tukevat koiran virtsateiden hyvinvointia ja vahvistavat limakalvoja sekä proteiinien rakennusainetta L-glutamiinia.

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntikoko: 12 x 400 g.

Erikoisruoka virtsateiden hyvinvointiin

Urinary koiranruoka on täysravinto koirille, jotka tarvitsevat korkealaatuisen erikoisruokavalion virtsateiden hyvinvointiin.

Tästä syystä me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta, laadukasta ja toiminnallista ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja tukee koiran virtsateiden hyvinvointia.

Miten Lyder Urinary koiranruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Urinary erikoisruoan raaka-aineet on valittu siten, että niiden tiedetään tukevan koiran virtsateiden hyvinvointia. Lisäksi siinä on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde hillitsemässä virtsatievaivoissa usein esiintyvää tulehdustilaa.

Ruoka sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, karpaloa ja kuivattuja vadelmanlehtiä,  jotka kaikki tunnetusti tukevat koiran virtsateiden hyvinvointia ja vahvistavat limakalvoja sekä proteiinien rakennusainetta L-glutamiinia.

Kotimainen erikoisruoka on turvallinen valinta

Kotimainen Lyder koiranruoka on turvallista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää

Koostumus:

Kanaliha 55%, porkkana, peruna, hamppu, hamppuöljy, vadelmanlehti, karpalo, L-glutamiini, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,6 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 30 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,6 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 10,6 %, raakarasva 7,3 %, raakatuhka 1,5 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 81,7 %.

Hivenaineet:

Kalsium 2,7 g, kupari <5 mg, rauta 25 mg, magnesium 0,3 g, mangaani 2,7 mg, fosfori 1,8 g, kalium 2,1 g, natrium 0,5 g, sinkki 44 mg.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
  • 1 – 10 kg – 1 rasia
  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Peltiarasian edut:

Peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan.

Lyder erikoisruokia:

  • Lyder Nivel – erikoisruoka nivelrikkoa sairastaville koirille
  • Lyder Allergia – hypoallergeeninen erikoisruoka allergisista oireista kärsiville koirille
  • Lyder Vatsa – erikoisruoka maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville koirille
  • Lyder Light – erikoisruoka vähärasvaista ruokavaliota tarvitseville koirille
  • Lyder Dental – erikoisruoka hammaskiven ja ientulehdusten ehkäisyyn

Kotimainen Lyder koiranruokasarja

Erikoisruokien lisäksi Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuiset täysravinnot myös niille koirille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota. Lisäksi Lyder koiranruokien valikoima laajenee koko ajan.

Paino 4,8 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 15 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Urinary – Erikoisruoka virtsateiden hyvinvointiin (12 x 400 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *