Lyder Vatsa – Erikoisruoka mahalle ja suolistolle (12 x 400 g)

49,90

Erikoisruoka koirille, jotka kärsivät maha- ja suolisto-ongelmista. Sopii myös oireiden ennaltaehkäisyyn. Lyder Vatsa sisältää myös koiran mikrobiomin terveyttä tukevia probiootteja.

Lyder Vatsa on siis täysravinto maha- ja suolisto-ongelmista kärsivälle koiralle.

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntikoko: 12 x 400 g.

Saatavuus: Varastossa

Vatsaruoka maha- ja suoliso-ongelmista kärsiville koirille

Vatsaruoka on täysravinto koirille, jotka kärsivät maha- ja suolisto-ongelmista. Sopii myös oireiden ennaltaehkäisyyn. Koiran maha- ja suolisto-ongelmat, ripuli ja muut mahavaivat ovat varsin yleisiä ja koiralle erittäin kiusallisia ja jopa kivuliaita vaivoja.

Me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta, laadukasta ja toiminnallista ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja tukee koiraa maha- ja suolistovaivoissa.

Miten koiran Vatsaruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Vatsaruoan raaka-aineet on valittu siten, että valitut raaka-aineet ovat hyvin sulavia ja hellävaraisia koiran herkälle mahalle ja suolistolle. Käytettyjen raaka-aineiden ravinteet jo itsessään tukevat koiran mahan ja suoliston terveyttä, sillä ravintolisillä ei koskaan voi korvata terveellistä ruokavaliota. Vatsaruoassa on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde, joka vahvistaa koiran puolustuskykyä ja hillitsee matala-asteisia tulehdustiloja, joista herkkämahaiset koirat usein kärsivät.

Lisäksi Lyder Vatsaruoka sisältää probiootteja, jotka tukevat koiran mahan ja suoliston mikrobiomin hyvinvointia.

Kotimainen Vatsaruoka on turvallinen valinta

Lyder on kotimainen erikoisruoka maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville koirille. Kaikki Lyder lemmikkiruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Vatsaruoka sisältää runsaasti suomalaista kananlihaa ja siinä on lisänä porkkanaa, perunaa, hamppua, hamppuöljyä ja mustaherukkaa. Lisäksi ruokaan on lisätty koiran mahan ja suoliston mikrobiomin hyvinvointia ylläpitäviä probiootteja.

Kotimainen Lyder Vatsaruoka on turvallista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Koostumus:

Kananliha 55%, kananlihaliemi 25%, peruna, porkkana, hamppu, hamppuöljy, mustaherukka.

Ravitsemukselliset lisäaineet:

Kalsium, magnesium, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, C-vitamiini ja probiootit.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 13 %, raakarasva 11,6 %, raakatuhka 0,9 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 74 %.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
  • 1 – 10 kg – 1 rasia
  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Peltiarasian edut:

Peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan.

Lyder erikoisruokia:

Kotimainen Lyder koiranruokasarja

Erikoisruokien lisäksi Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuiset täysravinnot myös niille koirille, jotka eivät tarvitse erikoisruokavaliota. Lisäksi Lyder koiranruokien valikoima laajenee koko ajan.

Paino 5,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Vatsa – Erikoisruoka mahalle ja suolistolle (12 x 400 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *